Lichtbronnen portfolio

In dit portfolio van lichtbronnen merkt u zelf dat we niet zomaar een lampenwinkel zijn. Van ons mag u professioneel advies en montage verwachten.Van een professioneel lichtadviseur en verlichtingswinkel verwacht u tenslotte kwaliteit. Wij beschikken over een uitgebreide kennis van lichtarmaturen en bijbehorende lichtbronnen. Als klant krijgt u bij ons meer dan een lamp. U krijgt een lamp die voldoet aan de eisen die u er aan stelt en die bij de omgeving past waar de lamp geplaatst moet worden. 

Welk lichtbronnen aanbod hebben we nog meer?

  • Bestaande lampen reparen of ombouwen naar LED lampen.
  • Van diverse lampen een lamp naar wens samenstellen
  • Uitgebreid lampenkappen assortiment in alle vormen, maten, kleuren en stofsoorten en u mag zelfs ook eigen stof aanleveren 
  • Inbouwen en montage van dimmers
  • En nog veel meer licht oplossingen

Vraag naar alle voorwaarden en mogelijkheden, er is heel wat mogelijk via Licht & Leuk! Ontdek meer over ons specialistische verlichtings aanbod, bekijk het portfolio of neem gelijk contact op. 

hanglampen lichtbron portfolio

Welke service biedt onze lampenzaak?

Wilt u dat we naar u toekomen? Dat kan gewoon. We hebben zowel een bezorg- als een montageservice om uw verlichting te monteren. Deze service bieden we enkel in Zeeland aan. Vindt u het moeilijk om lampen te kiezen? Bij ons vindt u een gecertificeerde NIA lichtadviseur, die u graag helpt en eventueel ook vrijblijvend bij u thuis langskomt. Wij maken indien gewenst zelfs een op maat gesneden lichtplan. Wij brengen verlichting! Onze klanten beoordelen onze service, kennis en vakmanschap hoog.

Portfolio Eettafel

Een beeld zegt meer dan woorden. De klant was uiterst tevreden met deze 3 hanglampen die perfect licht geven boven de eetkamer tafel. 

Portfolio Meeting Room

De klant heeft een modern en strak interieur gekozen voor de meeting room. De lichtbron die bestaat uit deze 3 hanglampen, die ook dimbaar zijn, geven perfect licht bij elke zakelijke gelegenheid. 

bureaulampen

Portfolio Studeerkamer

Rust, reinheid en perfect licht om te lezen was de wens van de klant met betrekking tot de lichtbron. De lichtkoepel geeft overdag mooi licht maar het lichtprobleem onstond bij het begin van de avond. De armatuur bestaat uit 2 spots met 1 hanglamp boven het bureau. 

Portfolio Living

Een ronde tafel stijlvol verlichten kan een uitdaging zijn. De klant heeft op advies van Licht&leuk een lamp samengesteld uit 3 losse lampen die samen 1 lichtbron zijn geworden. Het resultaat mag er zijn. 

Wij hebben gemiddeld 1500 lampen in onze winkel.
Deze zijn direct leverbaar!

Vraag nu een lichtadvies aan!

Wij zijn bereikbaar via

Contactgegevens
Winkel

Kanaalstraat 45 4388 BK Oost-Souburg

Openingstijden

Dinsdag – Vrijdag 10:00 – 17:30

Zaterdag 10:00 – 16:00

Volg ons via
Schrijf een review