Sale

Wij hebben zo nu en dan mooie lampen die uit het assortiment gaan en we om die reden hier aan de hand van een ‘speciale aanbieding’ met u delen. Want wat is er mooier dan een perfecte lamp die u voordeliger aanschaft! Ziet u een lamp die uw interesse wekt? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de winkel. Kortom Licht & Leuk brengt verlichting en leuke ‘speciale aanbiedingen’. 

Sale

Hanglamp Koper Bol 20cmØ
Hanglamp Koper Bol 20cmØ E27 fitting detail

Hanglamp Koper

Bol 20cmØ

E27 fitting

Normaal € 49.95

Nu € 10.00

Sale

Hanglamp Aluminium 40cmØ 30cm hoog E27

Hanglamp alminium

40cmØ 
30cm hoog 
E27 fitting

Normaal € 99.95

Nu € 25.00

Sale

Aluminium-look' kap met pendel 40cm breed 30cm hoog

Hanglamp alminium look

Aluminium-look’ kap met pendel 40cm Ø 30cm hoog
E27 fitting

Normaal € 69.00

Nu € 15.00

Sale

Hanglamp beton
Hanglamp beton

Hanglamp beton

Beton (echt, dus zwaar)
24cm Ø 16 cm hoog
E14 fitting 

Normaal € 54.95

Nu € 10.00

Wij brengen 'VERLICHTING' op elke plek!

Lampen zijn er in diverse uitvoeringen, maten en kleuren. Ze zijn soms ook tijdsgebonden of sluiten aan bij een trend op gebied van wonen en comfort. Om die reden wisselt een lampenassortiment ook vaak per seizoen. Lampen die om deze reden uit ons eigen assortiment gaan. U krijgt de gelegenheid om deze alsnog aan te schaffen totdat ze uitverkocht zijn. 

Wij monteren onze lampen op uw locatie

Heeft u lampen bij ons gekocht die gemonteerd mogen worden? Dan monteren we die lampen tegen een vergoeding ook bij u thuis, op kantoor of op de werkplek. Dit wordt door een vakman voor u gedaan, zonder voorrijkosten. Uw aankoop wordt door ons bij u op locatie professioneel gemonteerd. In principe is dit alleen mogelijk in Zeeland, uitzonderingen zijn echter wel mogelijk. Die bespreken we graag goed met u. Contacteert u ons gerust. 

Onze montage service bij u op locatie! 

Wij berekenen geen voorrijkosten op Walcheren voor de rest van Zeeland wel. De montagekosten bedragen €39,- per uur excl. BTW. Indien de monteur slechts een half uur of kwartier bij u bezig is, wordt ook maar een half uur of kwartier berekend. Alleen het eerste uur wordt altijd volledig berekend dit is de minimale tijd.

Wij hebben gemiddeld 1500 lampen in onze winkel.
Deze zijn direct leverbaar!

Wij zijn bereikbaar via

Contactgegevens
Winkel

Kanaalstraat 45 4388 BK Oost-Souburg

Openingstijden

Dinsdag – Vrijdag 10:00 – 17:30

Zaterdag 10:00 – 16:00

Volg ons via
Schrijf een review