Lichtbronnen per ruimte

‘Elke ruimte zijn lichtbron’ Lichtbronnen heb je in diverse uitvoeringen en per ruimte kan daar nog al wat verschil in zitten. Een lamp die buiten kan is meestal waterdicht, dit geldt ook voor lichtbronnen in natte ruimtes. Kortom zoek je verlichting in een bepaalde ruimte in of rond je woning of pand dan bieden wij per ruimte lichtbronnen aan. Onze adviseurs in de winkel vertellen jou het nodige. We komen ook ter plekke voor lichtadvies.  

Met ons lichtbron per ruimte advies krijgt u meer

Per ruimte verschillen de lichtbronnen, een lichtplan brent inzicht

Voor zowel een bestaande woning als een nieuwbouwwoning is het belangrijk om een goed lichtplan te hebben. Zo kies je ook per ruimte de geschikte lichtbronnen. Want u heeft vast vragen: Welke lampen passen nu het beste op welke plek? En hoe wordt iedere ruimte optimaal verlicht zodat u uw bezigheden zo prettig mogelijk uitvoert? Hoe krijg ik gezellig licht? Eén ding is zeker: verlichting maakt of breekt de sfeer in uw huis, tuin, werkplek of ruimte! Bekijk onze lampen per ruimte, hoe onze montageservice te werk gaat of maak gelijk een afspraak om uw wensen en vragen te bespreken.

De lichtstroom (lumen), de lichtkleur (kelvin) of de hoeveelheid verlichtingssterkte (lux)

Basislicht, sfeerverlichting en functionele verlichting: allemaal even belangrijk net zoals de lichtstroom (Lumen), de lichtkleur (Kelvin) of de hoeveelheid verlichtingssterkte (Lux). LED is zeer energiezuinig, soms dimbaar en soms ook niet. LED kan geïntegreerd zijn, en soms ook niet. En is halogeen nog wel van deze tijd? Welke kleur licht vindt u prettig: koel wit, warm wit of nog liever flame? Dat heeft weer met het aantal Kelvin te maken. Op al deze vragen geeft onze verlichtingsadviseur uitstekend antwoord en helpt u met de juiste lichtbron in de juiste lamp. Verlichting is erg belangrijk: tenslotte moet u er elke dag tegenaan kijken en dat vaak jarenlang!

Buitenverlichting
Keukenverlichting
Badkamerverlichting
Saunaverlichting
Kantoorverlichting
Kinderkamerverlichting
Woonkamerverlichting
Slaapkamerverlichting
Eetkamerverlichting
Hal/Gang verlichting
Kastverlichting
Bedrijfspandverlichting
en meer verlichting voor binnen en buiten

Wij brengen 'VERLICHTING' in elke ruimte

Lichtbronnen zijn er in diverse uitvoeringen en elke ruimte vraagt om specifiek licht of diverse eigenschappen die horen bij deze ruimte in  of om de woning. Bekijk het complete aanbod in onze winkel te Oost-Souburg!

Wij monteren onze lampen op uw locatie

Heeft u lampen bij ons gekocht die gemonteerd mogen worden? Dan monteren we die lampen tegen een vergoeding ook bij u thuis, op kantoor of op de werkplek. Dit wordt door een vakman voor u gedaan, zonder voorrijkosten. Uw aankoop wordt door ons bij u op locatie professioneel gemonteerd. In principe is dit alleen mogelijk in Zeeland, uitzonderingen zijn echter wel mogelijk. Die bespreken we graag goed met u. Contacteert u ons gerust. 

Onze montage service bij u op locatie! 

Wij berekenen geen voorrijkosten op Walcheren voor de rest van Zeeland wel. De montagekosten bedragen €39,- per uur excl. BTW. Indien de monteur slechts een half uur of kwartier bij u bezig is, wordt ook maar een half uur of kwartier berekend. Alleen het eerste uur wordt altijd volledig berekend dit is de minimale tijd.

Wij hebben gemiddeld 1500 lampen in onze winkel.
Deze zijn direct leverbaar!

Wij zijn bereikbaar via

Contactgegevens
Winkel

Kanaalstraat 45 4388 BK Oost-Souburg

Openingstijden

Dinsdag – Vrijdag 10:00 – 17:30

Zaterdag 10:00 – 16:00

Volg ons via
Schrijf een review