LED lamp

LED-verlichting verbruikt circa 90% minder energie dan een gewone halogeen-of gloeilamp en ongeveer de helft minder dan een spaarlamp. Een ledlamp wordt veel minder warm en is tril-en schokbestendig. De eerste generatie ledlampen kon niet gedimd worden, maar dimbare modellen zijn inmiddels gewoon verkrijgbaar. Door de geringe grootte kunnen ledlampen in allerlei vormen en designs verwerkt worden. Bekijk ons aanbod LED lampen en dimmers in de winkel. 

Met ons LED lampen advies krijgt u meer

Een LED lichtplan bij bestaande en nieuwe woningen

Er is meer behoefte aan specifieke uitleg over LED-verlichting. LED-verlichting verbruikt circa 90% minder energie dan een gewone halogeen-of gloeilamp en ongeveer de helft minder dan een spaarlamp. LED staat voor Light Emitting Diode, ofwel lichtgevende diode. Een led is een elektronische component, een halfgeleider die licht uitzendt als er stroom in doorlaatrichting doorheen wordt gestuurd. Dit is gelijk een groot verschil met de gloeilamp waarbij het licht wordt opgewekt door het verhitten van een wolframdraad (spanning). Een ledlamp wordt veel minder warm en is tril-en schokbestendig. De eerste generatie ledlampen kon niet gedimd worden, maar dimbare modellen zijn inmiddels gewoon verkrijgbaar. Door de geringe grootte kunnen ledlampen in allerlei vormen en designs verwerkt worden. Bekijk onze lampen per ruimte, hoe onze montageservice te werk gaat of maak gelijk een afspraak om uw wensen en vragen te bespreken. We maken voor u een lichtplan op! 

De lichtstroom (lumen), de lichtkleur (kelvin) of de hoeveelheid verlichtingssterkte (lux)

Basislicht, sfeerverlichting en functionele verlichting: allemaal even belangrijk net zoals de lichtstroom (Lumen), de lichtkleur (Kelvin) of de hoeveelheid verlichtingssterkte (Lux). Een LED lamp of plaffonière is zeer energiezuinig, soms dimbaar en soms ook niet. LED kan geïntegreerd zijn, en soms ook niet. En is halogeen nog wel van deze tijd? Welke kleur licht vindt u prettig: koel wit, warm wit of nog liever flame? Dat heeft weer met het aantal Kelvin te maken. Op al deze vragen geeft onze verlichtingsadviseur uitstekend antwoord en helpt u met de juiste lichtbron in de juiste lamp. Verlichting is erg belangrijk: tenslotte moet u er elke dag tegenaan kijken en dat vaak jarenlang!

Wij brengen 'LED VERLICHTING' binnen en buiten

LED lampen zijn er in diverse uitvoeringen, ook vaak met een bewegingssensor of dimmer. We leveren en monteren zowel de led lamp als de dimmer. Bekijk het complete aanbod in onze winkel te Oost-Souburg!

Wij monteren onze LED lampen op uw locatie

Heeft u een LED lamp of een LED plaffonniére bij ons gekocht die gemonteerd mag worden? Dan monteren we die lampen tegen een vergoeding ook bij u thuis, op kantoor of op de werkplek. Dit wordt door een vakman voor u gedaan, zonder voorrijkosten. Uw aankoop wordt door ons bij u op locatie professioneel gemonteerd. In principe is dit alleen mogelijk in Zeeland, uitzonderingen zijn echter wel mogelijk. Die bespreken we graag goed met u. Contacteert u ons gerust. 

Onze montage service bij u op locatie! 

Wij berekenen geen voorrijkosten op Walcheren voor de rest van Zeeland wel. De montagekosten bedragen €39,- per uur excl. BTW. Indien de monteur slechts een half uur of kwartier bij u bezig is, wordt ook maar een half uur of kwartier berekend. Alleen het eerste uur wordt altijd volledig berekend dit is de minimale tijd.

Wij hebben gemiddeld 1500 lampen in onze winkel.
Deze zijn direct leverbaar!

Licht & Leuk is ‘dé lampenwinkel van Zeeland’, u moet er gewoon geweest zijn als u nieuwe verlichting zoekt. Standaard zijn er gemiddeld 1500 lampen in het assortiment aanwezig. De winkel bevindt zich in de winkelstraat van Oost-Souburg. U kunt uw auto gratis parkeren bij ons voor de deur of in de buurt van de lampenzaak. In onze verlichtingswinkel met een oppervlak van 220m² vindt u alle stijlen lampen. Modern, klassiek en zelfs retro maar ook industrieel, trendy en design verlichting. Uiteraard ook de modernste geïntegreerde LED technologie met afstandsbediening of zelfs met een App om vanaf uw smartphone uw lamp te bedienen!

Wij zijn bereikbaar via

Contactgegevens
Winkel

Kanaalstraat 45 4388 BK Oost-Souburg

Openingstijden

Dinsdag – Vrijdag 10:00 – 17:30

Zaterdag 10:00 – 16:00

Volg ons via
Schrijf een review