Contact met ‘dé lampenwinkel van Zeeland’

Licht & Leuk, u moet er gewoon een keer geweest zijn als u nieuwe verlichting zoekt, een lichtadvies wilt laten opstellen of bij ons aangekochte lampen thuis of op de zaak gemonteerd wilt hebben. Standaard zijn er gemiddeld 1500 lampen in het assortiment aanwezig maar bij piekmomenten soms veel meer. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortiment lampenkappen, kunt u uw eigen lamp samenstellen en monteren we inbouwdimmers.

U bent altijd welkom in onze winkel!

Waar vindt u de Licht & Leuk lampenzaak?

De winkel bevindt zich in de winkelstraat van Oost-Souburg. U kunt uw auto gratis parkeren bij ons voor de deur of in de buurt van de lampenzaak. In onze verlichtingswinkel met een oppervlak van 220m² vindt u alle stijlen lampen. Modern, klassiek en zelfs retro maar ook industrieel, trendy en design verlichting. Uiteraard ook de modernste geïntegreerde LED technologie met afstandsbediening of zelfs met een App om vanaf uw smartphone uw lamp te bedienen! Kortom er is heel wat mogelijk via Licht & Leuk!

We brengen altijd ‘verlichting’!
Robert Seghers, eigenaar Licht & Leuk 

lampenwinkel contact

'We brengen verlichting'

Modern, klassiek en zelfs retro maar ook industrieel, trendy en design verlichting. Uiteraard ook de modernste geïntegreerde LED technologie met afstandsbediening of zelfs met een App om vanaf uw smartphone uw lamp te bedienen!
Kortom er is heel wat mogelijk via Licht & Leuk! 

Wij zijn bereikbaar via

Contactgegevens
Winkel

Kanaalstraat 45 4388 BK Oost-Souburg

Openingstijden

Dinsdag – Donderdag – Vrijdag 10:00 – 17:30

Zaterdag 10:00 – 16:00

Volg ons via
Schrijf een review

Wij hebben gemiddeld 1500 lampen in onze winkel.
Deze zijn direct leverbaar!

Wij monteren onze lampen op uw locatie

Heeft u lampen bij ons gekocht die gemonteerd mogen worden? Dan monteren we die lampen tegen een vergoeding ook bij u thuis, op kantoor of op de werkplek. Dit wordt door een vakman voor u gedaan, zonder voorrijkosten. Uw aankoop wordt door ons bij u op locatie professioneel gemonteerd. In principe is dit alleen mogelijk in Zeeland, uitzonderingen zijn echter wel mogelijk. Die bespreken we graag goed met u. Contacteert u ons gerust. 

Onze montage service bij u op locatie! 

Wij berekenen geen voorrijkosten op Walcheren voor de rest van Zeeland wel. De montagekosten bedragen €39,- per uur excl. BTW. Indien de monteur slechts een half uur of kwartier bij u bezig is, wordt ook maar een half uur of kwartier berekend. Alleen het eerste uur wordt altijd volledig berekend dit is de minimale tijd.