Lichtplan en advies

Indien nodig en gewenst stellen wij voor u een professioneel lichtplan op. Dit kan voor uw woning maar ook voor uw project in een bedrijfspand, winkel, kantoor of restaurant. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een eerste gesprek en advies. Komt u liever naar de winkel? Dan ontvangen wij u daar ter plekke. Maak dan van te voren een afspraak zodat we alle tijd voor u vrij kunnen maken. 

Met ons advies krijgt u meer

Een lichtplan bij bestaande en nieuwe woningen

Voor zowel een bestaande woning als een nieuwbouwwoning is het belangrijk om een goed lichtplan te hebben. Want u heeft vast vragen: Welke lampen passen nu het beste op welke plek? En hoe wordt iedere ruimte optimaal verlicht zodat u uw bezigheden zo prettig mogelijk uitvoert? Hoe krijg ik gezellig licht? Eén ding is zeker: verlichting maakt of breekt de sfeer in uw huis, tuin, werkplek of ruimte! Bekijk onze lampen per ruimte, hoe onze montageservice te werk gaat of maak gelijk een afspraak om uw wensen en vragen te bespreken.

De lichtstroom (lumen), de lichtkleur (kelvin) of de hoeveelheid verlichtingssterkte (lux)

Basislicht, sfeerverlichting en functionele verlichting: allemaal even belangrijk net zoals de lichtstroom (Lumen), de lichtkleur (Kelvin) of de hoeveelheid verlichtingssterkte (Lux). LED is zeer energiezuinig, soms dimbaar en soms ook niet. LED kan geïntegreerd zijn, en soms ook niet. En is halogeen nog wel van deze tijd? Welke kleur licht vindt u prettig: koel wit, warm wit of nog liever flame? Dat heeft weer met het aantal Kelvin te maken. Op al deze vragen geeft onze verlichtingsadviseur uitstekend antwoord en helpt u met de juiste lichtbron in de juiste lamp. Verlichting is erg belangrijk: tenslotte moet u er elke dag tegenaan kijken en dat vaak jarenlang!

lichtplan en advies Licht & Leuk

Licht ‘plan van aanpak’ van Licht & Leuk

Licht & Leuk weet precies hoe de juiste balans wordt bereikt en de verlichting het doel dient dat u voor ogen heeft. Wij geven deskundig advies* en helpen u graag bij het samenstellen van een persoonlijk en vrijblijvend lichtplan. Wij komen vrijblijvend langs om bij u op locatie mee te kijken of u komt in de winkel langs met uw plattegrond. Beiden is mogelijk. 

Wij monteren onze lampen op uw locatie

Heeft u lampen bij ons gekocht die gemonteerd mogen worden? Dan monteren we die lampen tegen een vergoeding ook bij u thuis, op kantoor of op de werkplek. Dit wordt door een vakman voor u gedaan, zonder voorrijkosten. Uw aankoop wordt door ons bij u op locatie professioneel gemonteerd. In principe is dit alleen mogelijk in Zeeland, uitzonderingen zijn echter wel mogelijk. Die bespreken we graag goed met u. Contacteert u ons gerust. 

Lichtplan en advies

*Ons advies is in principe gratis! Op Walcheren komt onze adviseur, indien gewenst, voor een eerste bezoek geheel vrijblijvend bij u op locatie. Het opstellen van een op uw situatie toegespitst individueel lichtplan kost €150,- . Het plan wordt tijdens de afspraak in de winkel op de computer onder het genot van een kopje koffie op alle gemak samen met u besproken. Indien u op enig moment de lampen uiteindelijk ook bij ons aanschaft, wordt de betaalde €150,-  deels of geheel in mindering gebracht op uw aankoopbedrag (of naar rato). Dan is uw lichtplan dus geheel gratis! Het plan blijft wel eigendom van Licht & Leuk.

Onze montage service bij u op locatie! 

Wij berekenen geen voorrijkosten op Walcheren, voor de rest van Zeeland wel. De montagekosten bedragen €39,- per uur excl. BTW. Indien de monteur slechts een half uur of kwartier bij u bezig is, wordt ook maar een half uur of kwartier berekend. Alleen het eerste uur wordt altijd volledig berekend dit is de minimale tijd.

Vraag nu een lichtplan en advies aan!

Wij zijn bereikbaar via

Contactgegevens
Winkel

Kanaalstraat 45 4388 BK Oost-Souburg

Openingstijden

Dinsdag – Vrijdag 10:00 – 17:30

Zaterdag 10:00 – 16:00

Volg ons via
Schrijf een review