Keukenlamp

Eén lamp in de keuken? Of heeft u meer keukenlampen nodig? U creëert uiteindelijk meer sfeer met de geschikte keukenlamp. Maar in een keuken zijn meer lichtbronnen nodig om de keuken, de werkplekken en de eettafel te verlichten. Welke keukenlamp kiest u voor welke plek en waar monteert u deze? Wij geven u graag advies en monteren de lampen indien nodig. 

Met ons keukenlamp advies krijgt u meer

Een lichtplan bij bestaande en nieuwe keukens

Voor zowel een bestaande als een nieuwe keuken is het belangrijk om een goed lichtplan te hebben. Want u heeft vast vragen: Welke keukenlamp past nu het beste op welke plek? En hoe wordt het keukenblad of de eettafel optimaal verlicht zodat u uw bezigheden zo prettig mogelijk uitvoert? Hoe krijg ik gezellig licht? Eén ding is zeker: verlichting maakt of breekt de sfeer aan tafel, in uw keuken, tuin, werkplek of ruimte! Bekijk onze lampen per ruimte, hoe onze montageservice te werk gaat of maak gelijk een afspraak om uw wensen en vragen te bespreken.

De lichtstroom (lumen), de lichtkleur (kelvin) of de hoeveelheid verlichtingssterkte (lux)

Basislicht, sfeerverlichting en functionele verlichting: allemaal even belangrijk net zoals de lichtstroom (Lumen), de lichtkleur (Kelvin) of de hoeveelheid verlichtingssterkte (Lux). LED is zeer energiezuinig, soms dimbaar en soms ook niet. LED kan geïntegreerd zijn, en soms ook niet. En is halogeen nog wel van deze tijd? Welke kleur licht vindt u prettig: koel wit, warm wit of nog liever flame? Dat heeft weer met het aantal Kelvin te maken. Op al deze vragen geeft onze verlichtingsadviseur uitstekend antwoord en helpt u met de juiste lichtbron in de juiste lamp. Verlichting is erg belangrijk: tenslotte moet u er elke dag tegenaan kijken en dat vaak jarenlang!

Wij brengen 'VERLICHTING' in uw keuken

Een keukenlamp is persoonlijk en ze zijn er in diverse uitvoeringen, lengtes en breedtes. Meestal zijn er meer keukenlampen nodig. De lichtbronnen die er gekozen worden, zijn vaak bepalend voor de sfeer in de keuken. De lichtstroom, lichtkleur en verlichtingssterkte zijn belangrijk bij het maken van de keuze. Bekijk ons aanbod in onze winkel. 

Wij monteren onze keukenlampen in uw keuken

Heeft u een keukenlamp of meerdere bij ons gekocht die gemonteerd mogen worden? Dan monteren we die keukenampen tegen een vergoeding bij u thuis in de keuken. Dit wordt door een vakman voor u gedaan, zonder voorrijkosten. Uw aankoop wordt door ons bij u op locatie professioneel gemonteerd. In principe is dit alleen mogelijk in Zeeland, uitzonderingen zijn echter wel mogelijk. Die bespreken we graag goed met u. Contacteert u ons gerust. 

Onze montage service bij u op locatie! 

Wij berekenen geen voorrijkosten op Walcheren voor de rest van Zeeland wel. De montagekosten bedragen €39,- per uur excl. BTW. Indien de monteur slechts een half uur of kwartier bij u bezig is, wordt ook maar een half uur of kwartier berekend. Alleen het eerste uur wordt altijd volledig berekend dit is de minimale tijd.

Wij hebben gemiddeld 1500 lampen in onze winkel.
Deze zijn direct leverbaar!

Licht & Leuk is ‘dé lampenwinkel van Zeeland’, u moet er gewoon geweest zijn als u nieuwe verlichting zoekt. Standaard zijn er gemiddeld 1500 lampen in het assortiment aanwezig. De winkel bevindt zich in de winkelstraat van Oost-Souburg. U kunt uw auto gratis parkeren bij ons voor de deur of in de buurt van de lampenzaak. In onze verlichtingswinkel met een oppervlak van 220m² vindt u alle stijlen lampen. Modern, klassiek en zelfs retro maar ook industrieel, trendy en design verlichting. Uiteraard ook de modernste geïntegreerde LED technologie met afstandsbediening of zelfs met een App om vanaf uw smartphone uw lamp te bedienen!

Wij zijn bereikbaar via

Contactgegevens
Winkel

Kanaalstraat 45 4388 BK Oost-Souburg

Openingstijden

Dinsdag – Vrijdag 10:00 – 17:30

Zaterdag 10:00 – 16:00

Volg ons via
Schrijf een review