Kinderlampen

Als u één of meerdere kinderen heeft, is het ook leuk om hun kamer te verlichten naar de wens van het kind. Voor een babykamer kiest u andere kinderlampen als wanneer uw kind naar de basisschool gaat of begint aan de jong volwassen fase. Kortom voor ieder kind is er een wel een lamp te kiezen die past bij de kamer of de leeftijd van het kind. In onze winkel heeft u een ruim assortiment en diverse uitvoeringen. 

Met ons kinderlampen advies krijgt u meer

Een lichtplan voor uw babykamer, kinder- of jongeren kamer

Voor elke kamer, hoe oud u kind ook is, is er geschikte verlichting te vinden. Met een goed lichtplan maakt u gelijk de juiste keuze of kunt u uw wensen eerst bespreken. Want u heeft vast vragen: Welke bureaulampen passen nu het beste op welke plek? Worden het spots of lampen? En hoe wordt de ruimte optimaal verlicht zodat u uw kind de bezigheden zo prettig mogelijk uitvoert? Hoe krijg ik gezellig licht? Eén ding is zeker: verlichting maakt of breekt de sfeer in de kamers van uw kinderen! Bekijk onze lampen per ruimte, hoe onze montageservice te werk gaat of maak gelijk een afspraak om uw wensen en vragen te bespreken.

De lichtstroom (lumen), de lichtkleur (kelvin) of de hoeveelheid verlichtingssterkte (lux)

Basislicht, sfeerverlichting en functionele verlichting: allemaal even belangrijk net zoals de lichtstroom (Lumen), de lichtkleur (Kelvin) of de hoeveelheid verlichtingssterkte (Lux). LED is zeer energiezuinig, soms dimbaar en soms ook niet. LED kan geïntegreerd zijn, en soms ook niet. En is halogeen nog wel van deze tijd? Welke kleur licht vindt u prettig: koel wit, warm wit of nog liever flame? Dat heeft weer met het aantal Kelvin te maken. Op al deze vragen geeft onze verlichtingsadviseur uitstekend antwoord en helpt u met de juiste lichtbron in de juiste lamp. Verlichting is erg belangrijk: tenslotte moet u er elke dag tegenaan kijken en dat vaak jarenlang!

Wij brengen 'VERLICHTING' in iedere kinderkamer

Ongeacht hoe oud uw kind is, met fijn licht speelt het, leert of hangt het lekker rond op de eigen kamer. Kinderlampen zijn er in diverse uitvoeringen, groot of klein, design of retro met diverse lichtbronnen en ook met LED licht. 
Bekijk het complete aanbod in onze winkel te Oost-Souburg!

Wij monteren onze kinderlampen op uw locatie

Heeft u kinderlampen bij ons gekocht die gemonteerd mogen worden? Dan monteren we die lampen tegen een vergoeding ook bij u thuis. Dit wordt door een vakman voor u gedaan, zonder voorrijkosten. Uw aankoop wordt door ons bij u op locatie professioneel gemonteerd. In principe is dit alleen mogelijk in Zeeland, uitzonderingen zijn echter wel mogelijk. Die bespreken we graag goed met u. Contacteert u ons gerust. 

Onze montage service bij u op locatie! 

Wij berekenen geen voorrijkosten op Walcheren voor de rest van Zeeland wel. De montagekosten bedragen €39,- per uur excl. BTW. Indien de monteur slechts een half uur of kwartier bij u bezig is, wordt ook maar een half uur of kwartier berekend. Alleen het eerste uur wordt altijd volledig berekend dit is de minimale tijd.

Wij hebben gemiddeld 1500 lampen in onze winkel.
Deze zijn direct leverbaar!

Licht & Leuk is ‘dé lampenwinkel van Zeeland’, u moet er gewoon geweest zijn als u nieuwe verlichting zoekt. Standaard zijn er gemiddeld 1500 lampen in het assortiment aanwezig. De winkel bevindt zich in de winkelstraat van Oost-Souburg. U kunt uw auto gratis parkeren bij ons voor de deur of in de buurt van de lampenzaak. In onze verlichtingswinkel met een oppervlak van 220m² vindt u alle stijlen lampen. Modern, klassiek en zelfs retro maar ook industrieel, trendy en design verlichting. Uiteraard ook de modernste geïntegreerde LED technologie met afstandsbediening of zelfs met een App om vanaf uw smartphone uw lamp te bedienen!

Wij zijn bereikbaar via

Contactgegevens
Winkel

Kanaalstraat 45 4388 BK Oost-Souburg

Openingstijden

Dinsdag – Vrijdag 10:00 – 17:30

Zaterdag 10:00 – 16:00

Volg ons via
Schrijf een review