De eettafel lamp

Wilt u gezellig eten aan tafel dan is een lamp voor aan de eettafel belangrijk. U creëert meer sfeer met een eettafel lamp in de ruimte. U hangt de lichtbron op, meestal aan een plafond maar aan een balk is ook mogelijk, en vindt ze in alle ruimtes binnen- of buitenshuis. Een eettafel lamp is meestal niet buiten te hangen, m.u.v enkele soorten. Wij geven u graag advies. 

Met ons eettafel lamp advies krijgt u meer

Een lichtplan bij bestaande en nieuwe woningen

Voor zowel een bestaande woning als een nieuwbouwwoning is het belangrijk om een goed lichtplan te hebben. Want u heeft vast vragen: Welke lampen passen nu het beste op welke plek? En hoe wordt de eettafel optimaal verlicht zodat u uw bezigheden zo prettig mogelijk uitvoert? Hoe krijg ik gezellig licht? Eén ding is zeker: verlichting maakt of breekt de sfeer aan tafel, in uw huis, tuin, werkplek of ruimte! Bekijk onze lampen per ruimte, hoe onze montageservice te werk gaat of maak gelijk een afspraak om uw wensen en vragen te bespreken.

De lichtstroom (lumen), de lichtkleur (kelvin) of de hoeveelheid verlichtingssterkte (lux)

Basislicht, sfeerverlichting en functionele verlichting: allemaal even belangrijk net zoals de lichtstroom (Lumen), de lichtkleur (Kelvin) of de hoeveelheid verlichtingssterkte (Lux). LED is zeer energiezuinig, soms dimbaar en soms ook niet. LED kan geïntegreerd zijn, en soms ook niet. En is halogeen nog wel van deze tijd? Welke kleur licht vindt u prettig: koel wit, warm wit of nog liever flame? Dat heeft weer met het aantal Kelvin te maken. Op al deze vragen geeft onze verlichtingsadviseur uitstekend antwoord en helpt u met de juiste lichtbron in de juiste lamp. Verlichting is erg belangrijk: tenslotte moet u er elke dag tegenaan kijken en dat vaak jarenlang!

Wij brengen 'VERLICHTING' aan de eettafel

Een eettafellamp is persoonlijk en ze zijn er in diverse uitvoeringen, lengtes en breedtes. De overwegende hangende lichtbron die er gekozen wordt, is vaak bepalend voor de eettafel. De lichtstroom, lichtkleur en verlichtingssterkte zijn belangrijk bij het maken van de keuze. Bekijk ons aanbod in onze winkel. 

Wij monteren onze eettafel lamp boven uw tafel

Heeft u een eettafel lamp bij ons gekocht die gemonteerd mag worden? Dan monteren we die lampen tegen een vergoeding ook bij u thuis boven de tafel of op kantoor. Dit wordt door een vakman voor u gedaan, zonder voorrijkosten. Uw aankoop wordt door ons bij u op locatie professioneel gemonteerd. In principe is dit alleen mogelijk in Zeeland, uitzonderingen zijn echter wel mogelijk. Die bespreken we graag goed met u. Contacteert u ons gerust. 

Onze montage service bij u op locatie! 

Wij berekenen geen voorrijkosten op Walcheren voor de rest van Zeeland wel. De montagekosten bedragen €39,- per uur excl. BTW. Indien de monteur slechts een half uur of kwartier bij u bezig is, wordt ook maar een half uur of kwartier berekend. Alleen het eerste uur wordt altijd volledig berekend dit is de minimale tijd.

Wij hebben gemiddeld 1500 lampen in onze winkel.
Deze zijn direct leverbaar!

Licht & Leuk is ‘dé lampenwinkel van Zeeland’, u moet er gewoon geweest zijn als u nieuwe verlichting zoekt. Standaard zijn er gemiddeld 1500 lampen in het assortiment aanwezig. De winkel bevindt zich in de winkelstraat van Oost-Souburg. U kunt uw auto gratis parkeren bij ons voor de deur of in de buurt van de lampenzaak. In onze verlichtingswinkel met een oppervlak van 220m² vindt u alle stijlen lampen. Modern, klassiek en zelfs retro maar ook industrieel, trendy en design verlichting. Uiteraard ook de modernste geïntegreerde LED technologie met afstandsbediening of zelfs met een App om vanaf uw smartphone uw lamp te bedienen!

Wij zijn bereikbaar via

Contactgegevens
Winkel

Kanaalstraat 45 4388 BK Oost-Souburg

Openingstijden

Dinsdag – Vrijdag 10:00 – 17:30

Zaterdag 10:00 – 16:00

Volg ons via
Schrijf een review